Odvjetnici i javni bilježnici

„Čovjek nikad ne vidi što je napravio, već vidi samo ono, što je ostalo za napraviti“

-Marie Curie

Ova rubrika namijenjena je ponajviše kolegama koji rade kao samostalni pojedinci ili u malom društvu. Poznato je da odvjetnička djelatnost često varira te tako može vrlo brzo doći do gomilanja posla, zbog čega se upravo samostalni odvjetnik može naći u problemima. Zbog preopterećenja mogu nastati greške, iz kojih pak osim potencijalne odgovornosti može proizaći i gubitka stranke te ugleda.

Također je moguće da neko odvjetničko društvo zaprimi veliki zadatak, u koji treba uložiti sve raspoložive snage, a zbog čega pak može doći do zapostavljanja ostalih stranaka. Ponekad neki kazneno pravni slučaj može dobiti ured koji je specializiran za obiteljsko pravo, a zbog dugogodišnjeg i vjernog kontakta isti ne žele uputiti na drugi ured, već ga sami zastupaju. Ročišta se mogu održavati u raznim gradovima diljem države, što je posebno nepovoljno kad je vrijednost spora niska.

Odvjetnički ured Bakija nudi kolegama razne usluge kako bi rasteretili svoj ured i Vas, te prosljedili zadatke.

Izrađujemo primjerice prijedloge podnesaka spremnih za potpisivanje, tako da možete preuzeti kompletan sadržaj ili ga po želi naravno i izmijeniti. Za obradu pojedinih pravnih konstalacija možemo u znanstvenom obliku za Vas izraditi i pravnu ekspertizu.

Preuzimamo i djelatnosti utvrđivanja činjeničnog stanja te izrađujemo opširni izvještaj sa svim relevantnim podacima, adresama, kontaktnim podacima, svjedocima i drugim dokaznim sredstvima.

Na dalje možemo za Vas izvršiti i forenzičke usluge te Vas sa zamjeničkom punomoći možemo diljem države zastupati na sudskim ročištima.

Ukoliko pri izvršavanju tih djelatnosti osobno stupimo u kontakt s Vašom strankom, nastupit ćemo pod Vašim imenom kao samostalni djelatnici. Prilikom izvršavanja usluga ne ćemo postupati kao konkurenti te Vašoj stranci ne ćemo isto ni dati do znanja.

Naknada ovisi o samoj djelatnosti, a može se dogovoriti u obliku satnice, paušalno ili kao provizija.

Kolačići su druga naša usluga. Uz korištenje naših usluga koje posjedujete, mi koristimo kolačiće.

Izjava o privatnosti