Privatne osobe

„Ljudska sudbino, koliko si vjetru nalik“

– Johann Wolfgang von Goethe

U oceanu života se često susrećete s malim i velikim nedaćama. To može biti npr. problem na radnom mjestu, u radionici ili između susjeda. Nerijetko iz malog povjetarca nastane veliki orkan, pa se zbog toga konflikt treba pravovremeno i na profesionalnoj razini riješiti i ukloniti.

U životu nas nažalost često snađu nenadani događaji, koji čovjeka osjetno odmaknu s kursa i odvedu u nevolju. Nesreća se tako može vrlo brzo dogoditi, a posljedice – financijske i zdravstvene – mogu biti dramatične. Zavod za izgradnju donese rješenje o uklanjanju objekta te prisili stanare da napuste isti. Mirovinsko osiguranje, u koje ste bili sigurni, od jednom više ništa ne vrijedi. Policija Vas privede, jer ste se našli u mnoštvu ljudi na krivom mjestu u krivo vrijeme. Ipak morate nenadano prekinuti brak.

Život se može promjeniti od danas do sutra, ako Vam se predbaci neko kazneno djelo ili čak neki zločin. Na to se ne nadovezuje samo strah od moguće zatvorske kazne, već i mogući gubitak radnog mjesta, prava na mirovinu, časti i ugleda.

Mnogo toga mijenja se također i u životu osobe, koju je snašlo neko kazneno djelo. Sam kazneni postupak predstavlja fizički i psihički izazov. Pribojavanje, da će Vas se prikazati kao lažljivca sigurno uvelike opterećuje.
Strah od toga da će te zbog krivog optuživanja sami biti izloženi kaznenom postupku, često onemugućuje otkrivanje kaznenog djela. Strah od počinitelja i njegove osvete može biti ogroman, a potpora države nije uvijek dovoljna.

Mi Vas u svakom slučaju nećemo napustiti i imamo razumjevanja za Vašu situaciju. Zbog toga kod nas postoje različiti modeli naknade, kako bi teret odvjetničkih troškova prilagodili na Vašu gospodarsku situaciju. Za Vas ćemo provjeriti mogućnost financiranja postupka.

U kojem god Vi smjeru jedrili, što god Vas očekivalo i koga sve sretnete, mi ćemo Vas u tome pratiti i pomoći Vam. Razum je naša Karta, a strast naš vjetar.

Kolačići su druga naša usluga. Uz korištenje naših usluga koje posjedujete, mi koristimo kolačiće.

Izjava o privatnosti