Odvjetnički ured

Ured – Odvjetnički ured Bakija osnovan je 2010. godine u Hattersheimu na Majni. Savjetujemo i zastupamo privatne osobe, mala i srednja poduzeća, obrtnike, osobe koje se bave slobodnim zanimanjima, udruge i saveze.

Uvjereni smo da jedan odvjetnik na temelju svojeg opširnog i dugogodišnjeg obrazovanja može za svoju stranku načelno raditi na svim pravnim predmetima. Odvjetnik je ponajprije osoba od povjerenja za svoju stranku, on je njegov savjetnik i pratitelj koji mu u svakom trenutku, opsežno, pouzdano, lojalno i svejstan mogućih problema pomaže, te sigurno vodi kroz nepreglednu šumu zakonskih odredbi.
Pri ovom zadatku smatramo se Vašim partnerom. Svaki pravni slučaj je individualan i jedinstven. Zajedno s Vama izradit ćemo najbolji put ka ostvarenju cilja i rješavanju problema. Pri tome nam je komunikacija s našim strankama posebno važna. Iscrpno ćemo Vas informirati o svakom koraku, obavještavati Vas o novostima, te Vam uvijek stojimo na raspolaganju.

Gospodin Bakija se dokazao kao odvjetnik koji obuhvaća sva pravna područja, te Vam tako može pomoći u većini slučajeva. Time Vam omogućujmo sveobuhvatno pravno savjetovanje.

Usprkos tome postoje pojedina pravna područja ili pojedini slučajevi kod kojih je problem toliko kompleksan, da je savjetovanje sa stručnjakom za stranku od velike prednosti. Odvjetnički ured Bakija ima izgrađenu nacionalnu i internacionalnu mrežu suradnika sa svih pravnih područja, tako da se i vezano na Vaš poseban slučaj možemo uvijek savjetovati sa stručnim kolegama ili Vas njima uputiti.

Pri rješavanju javnobilježničkih djelatnosti, koje su u nekim slučajevima i obavezne, surađujemo s dugogodišnje zaposlenim i iskusnim javnim bilježnikom u Hattersheimu.

Kolačići su druga naša usluga. Uz korištenje naših usluga koje posjedujete, mi koristimo kolačiće.

Izjava o privatnosti