Mirjam Steinfeld

Odvjetnik (Magister iuris)

Gospođa Steinfeld radi kao odvjetnica u Frankfurtu na Majni. Vaša odvjetnička tvrtka smještena je na Zeilu, u blizini suda. Završila je Master 1 u Dijonu s naglaskom na “droit privé international et européen” i napisala završnu tezu za Magister iuris o njemačkoj i francuskoj maloljetničkoj pravdi.

Praksa gospođe Steinfeld usredotočena je na kazneno pravo i zakon o upravnim prekršajima, kao i na međunarodna pravna pitanja i, dijelom, nasljedno pravo.

S gospođom Steinfeld surađujemo prvenstveno u većim kaznenim postupcima koji uključuju nekoliko ljudi. Budući da odvjetnik ne može zastupati nekoliko optuženih osoba istovremeno u kaznenom postupku, preporučujemo gospođu Steinfeld kao branitelja ili pravnog zastupnika (npr. Za svjedoka koji nije optužen) ako postoje istrage više strana.

U opsežnom i složenom kaznenom predmetu gospođa Steinfeld i gospodin Bakija zajedno rade kao obrambeni tim.

U određenim prekograničnim pravnim slučajevima, također savjetujemo gospođu Steinfeld, posebno zbog njezinog poznavanja međunarodnih pravnih poslova i izvrsnog poznavanja jezika na engleskom, francuskom i španjolskom jeziku ili je preporučujemo izravno klijentima.

Kolačići su druga naša usluga. Uz korištenje naših usluga koje posjedujete, mi koristimo kolačiće.

Izjava o privatnosti